©2019 by K-LAB Projektering AB - 559192-7495

  • LinkedIn Social Icon

VÅRA ANSTÄLLDA

GRAHAM EDGE

MIStructE
Verkställande Direktör

graham.edge@k-lab.se

Graham har över 30 års erfarenhet inom den brittiska, svenska och nordamerikanska byggbranschen. Han har kunskaper inom alla byggnadsmaterial såsom trä, byggnadssten, stål, betong och glas.
Han har omfattande erfarenhet inom design i Sverige och en god förståelse för principer och planering inom stadsdesign. Under sin karriär har han jobbat inom många olika marknader och utvecklat byggnader för detaljhandel, bostäder, sjukvård, höghus, utbildning, konst och kultur, flygplatser & kommersiella fastigheter. Hans största styrkor ligger i hans expertis inom byggnadsledarskap, förmågan att optimera design för att passa byggbarheten och hans starka ledarskapsförmåga över flerdimensionella designteam.

KARL LAMBERT

MIEI GICE
Senior Projektledare

karl.lambert@k-lab.se

Sedan sin examen som byggnadsingenjör för 20 år sedan har Karl erhållit varierad och internationell erfarenhet av arbete inom byggnads-, telekommunikations- och luftfartsindustrin i Storbritannien, Irland, Sydostasien och Sverige. Han lägger nu sin största fokus på att driva strukturella designteam och projektsamordning mellan klienter, arkitekter och andra discipliner. Han använder sin breda erfarenhet över flera industrisektorer för att komma med nya lösningar, inte bara till den strukturella designen utan för hela designteamet.

 

JAMES MORRIS

TIStructE TMICE
CAD / BIM Ansvarig

james.morris@k-lab.se

James är fullt insatt i AutoCAD, Revit, Navisworks och Solibri. Han började sin karriär vid en skisstavla på en liten konsultfirma i England och utvecklades sedan från att vara en teknikpraktikant till att bli den främsta teknikern inom ett av Europas ledande konstruktörsföretag. Under sin 20-åriga karriär arbetandes i Storbritannien, Australien och Sverige har han utvecklat och samlat på sig skissfärdigheter från ett nummer av olika processer och deltagit vid en bred variation av projekt över olika delar av världen inom detaljhandel, bostad, sjukvård, utbildning, konst och kultur, flygplats, idrott & kommersiell byggnadssektor. James är en stark förespråkare för de kollaborativa och koordinerade fördelarna med BIM.

PAUL CAMPESATO

GIStructE GIEAust
Senior Byggingenjör

paul.campesato@k-lab.se

Paul har 8 års erfarenhet som byggnadskonstruktör och har designat byggnader i Australien, Nya Zealand, Förenade Arabemiraten, Thailand och Sverige. Han har erfarenhet av att utveckla byggnader för flygplatser, kommersiell sektor, utbildning, sjukvård, detaljhandel och bostäder.
Han drar nytta av sin multidisciplinerade kunskap inom mekaniska system, fasad system, anläggningsarbeten och hållbar design för att försäkra att den strukturella designen kompletterar andra discipliner. Hans styrkor ligger i hans problemlösningsfärdigheter och snabba interaktiva design som tillåter arkitekter och klienter att uppnå sin design genom användning av innovativa strukturella lösningar.